PODSTATNÉ INFO A ZDROJE Flashcards

1
Q

PROSÍM PREČÍTAŤ :)

A

Ahoj, v prvom rade Ti krásne ďakujem za zakúpenie týchto kartičiek a verím, že Ti pomôžu pri príprave na skúšku :)

!Kartičky NESLÚŽIA ako náhrada prednášok, učebnice a vypraciek. Nie sú v nich porozpisované veci do detailov (až na pár výnimiek) a celé su koncipované ako aktívna forma učenia resp. opakovania. Vpredu je presné znenie zadania z tohtoročných sylabov, vzadu kľúčové body a info k odpovedi. Odporúčam najprv sa látku normálne naučiť a tu len opakovať/upevňovať vedomosti.

!Vzorce použité v obrázkoch sú niekde rozpísané, niekde sú zjednodušené paličkami (hlavne organika). Treba ich však rozpisovať štruktúrne, nie zjednodušene, inak to neuznajú. Aspoň také info dali nám na cviku.

!Čerpala som najmä z prednášok, niečo málo z knihy. Zopár vecí som ale nevedela vôbec nikde dohľadať, preto ich mám buď cez ChatGPT (+overovanie cez Google) alebo z nejakých iných článkov. Neviem teda zaručiť, že každý jeden detail bude na 100% správny. Keby si našiel/našla chybu, prosím, hneď sa mi ozvi a opravím to (ideálne aj so zdrojom). Taktiež v prípade hocijakých otázok alebo problémov ma neváhaj kontaktovať. Ďakujem!

Držím palce na skúške a prajem pevné nervy pri učení :)
Z.

How well did you know this?
1
Not at all
2
3
4
5
Perfectly