TEMA 17 Flashcards
1. La seu electrònica d’una administració pública és: a) L’adreça d’una administració disponible per a la ciutadania a través de xarxes de telecomunicacions. b) La xarxa de telecomunicacions de l’Administració que ofereix els serveis a tota la ciutadania. c) El conjunt agrupat de tots els procediments administratius inventariats i classificats per unitats orgàniques que pertanyen a una administració. d) El punt d’accés per a la ciutadania a les actuacions que pot realitzar amb l’Administració per mitjà d’una autenticació electrònica.
a) L’adreça d’una administració disponible per a la ciutadania a través de xarxes de telecomunicacions.
b) La xarxa de telecomunicacions de l’Administració que ofereix els serveis a tota la ciutadania.
c) El conjunt agrupat de tots els procediments administratius inventariats i classificats per unitats orgàniques que pertanyen a una administració.
d) El punt d’accés per a la ciutadania a les actuacions que pot realitzar amb l’Administració per mitjà d’una autenticació electrònica.
2. Quines actuacions i tràmits s’efectuen mitjançant la seu electrònica d’una administració pública? a) Totes les actuacions i els tràmits referits a procediments o a serveis que requereixin la identificació de l'Administració pública i, si s’escau, la identificació o firma electrònica de les persones interessades. b) Totes les actuacions i els tràmits referits a procediments que requereixin la identificació de l'Administració pública o aquells serveis que requereixin un assentament de registre d’entrada dins l'Administració pública i, si s’escau, la identificació o firma electrònica de la ciutadania. c) Únicament aquelles actuacions i tràmits referits a procediments o a serveis que estiguin implantats sobre una plataforma de tramitació telemàtica. Aquelles actuacions o tràmits que no disposin de tramitació telemàtica, no tenen cabuda dins la seu electrònica. d) Totes les actuacions i tràmits referits a procediments o a serveis que requereixin un assentament de registre d’entrada dins l'Administració pública i, si s’escau, la identificació o firma electrònica de la ciutadania.
a) Totes les actuacions i els tràmits referits a procediments o a serveis que requereixin la identificació de l'Administració pública i, si s’escau, la identificació o firma electrònica de les persones interessades.
b) Totes les actuacions i els tràmits referits a procediments que requereixin la identificació de l’Administració pública o aquells serveis que requereixin un assentament de registre d’entrada dins l’Administració pública i, si s’escau, la identificació o firma electrònica de la ciutadania.
c) Únicament aquelles actuacions i tràmits referits a procediments o a serveis que estiguin implantats sobre una plataforma de tramitació telemàtica. Aquelles actuacions o tràmits que no disposin de tramitació telemàtica, no tenen cabuda dins la seu electrònica.
d) Totes les actuacions i tràmits referits a procediments o a serveis que requereixin un assentament de registre d’entrada dins l’Administració pública i, si s’escau, la identificació o firma electrònica de la ciutadania.
3. Pot correspondre la titularitat d’una seu electrònica a més d’un organisme públic? a) No, ja que sempre correspon a una administració pública. b) No, pot correspondre a un organisme públic, però no a més d’un. c) Sí, en l’àmbit de les seves competències. d) Sí, sempre que en sigui titular, a la vegada, l’administració pública de la qual depèn.
a) No, ja que sempre correspon a una administració pública.
b) No, pot correspondre a un organisme públic, però no a més d’un.c) Sí, en l’àmbit de les seves competències.
d) Sí, sempre que en sigui titular, a la vegada, l’administració pública de la qual depèn.
4. Senyalau la resposta incorrecta, en matèria de seu electrònica: a) L’establiment d’una seu electrònica comporta la responsabilitat del titular respecte de la integritat, la veracitat i l’actualització de la informació i els serveis als quals es pugui accedir a través de la seu. b) Les seus electròniques han de disposar de sistemes que permetin sempre establir comunicacions segures. c) Les seus electròniques han d’utilitzar, per identificar-se i garantir una comunicació segura amb aquestes seus, certificats reconeguts o qualificats d’autenticació de lloc web o un mitjà equivalent. d) La publicació a les seus electròniques d’informacions, serveis i transaccions ha de respectar els principis d’accessibilitat i ús d’acord amb les normes establertes sobre això, els estàndards oberts i, si s’escau, aquells altres que siguin d’ús generalitzat per part dels ciutadans.
a) L’establiment d’una seu electrònica comporta la responsabilitat del titular respecte de la integritat, la veracitat i l’actualització de la informació i els serveis als quals es pugui accedir a través de la seu.b) Les seus electròniques han de disposar de sistemes que permetin sempre establir comunicacions segures.
c) Les seus electròniques han d’utilitzar, per identificar-se i garantir una comunicació segura amb aquestes seus, certificats reconeguts o qualificats d’autenticació de lloc web o un mitjà equivalent.
d) La publicació a les seus electròniques d’informacions, serveis i transaccions ha de respectar els principis d’accessibilitat i ús d’acord amb les normes establertes sobre això, els estàndards oberts i, si s’escau, aquells altres que siguin d’ús generalitzat per part dels ciutadans.
5. Cada administració pública ha de determinar les condicions i els instruments de creació de les seus electròniques amb subjecció, entre d’altres, als principis de: a) Transparència, publicitat, responsabilitat, qualitat, seguretat, disponibilitat, accessibilitat, neutralitat i interoperabilitat. b) Transparència, publicitat, responsabilitat, eficàcia, seguretat, disponibilitat, accessibilitat, coordinació i interoperabilitat. c) Transparència, desconcentració, responsabilitat, eficàcia, seguretat, disponibilitat, accessibilitat, coordinació i interoperabilitat. d) Transparència, publicitat, responsabilitat, qualitat, seguretat, disponibilitat, accessibilitat, coordinació i interoperabilitat.
a) Transparència, publicitat, responsabilitat, qualitat, seguretat, disponibilitat, accessibilitat, neutralitat i interoperabilitat.
b) Transparència, publicitat, responsabilitat, eficàcia, seguretat, disponibilitat, accessibilitat, coordinació i interoperabilitat.
c) Transparència, desconcentració, responsabilitat, eficàcia, seguretat, disponibilitat, accessibilitat, coordinació i interoperabilitat.
d) Transparència, publicitat, responsabilitat, qualitat, seguretat, disponibilitat, accessibilitat, coordinació i interoperabilitat.
6. En matèria de funcionament del sector públic per mitjans electrònics, es poden crear seus electròniques paral·leles? a) No, aquest concepte no existeix. b) Sí, per raons tècniques i organitzatives; a més, un cop creades es poden suprimir. c) Sí, per raons tècniques i procedimentals; no obstant això, un cop creades no es poden suprimir. d) No, la seu electrònica és única.
a) No, aquest concepte no existeix.
b) Sí, per raons tècniques i organitzatives; a més, un cop creades es poden suprimir.
c) Sí, per raons tècniques i procedimentals; no obstant això, un cop creades no es poden suprimir.
d) No, la seu electrònica és única.
7. El procés per tal de crear una seu electrònica associada és: a) La publicació de l’acte o la resolució de creació de la seu electrònica associada en el butlletí oficial que correspongui en funció de quina sigui l’administració pública titular de la seu. b) La publicació en el directori del punt d’accés general electrònic que correspongui. c) La seu electrònica associada no requereix cap acte o resolució de creació, ja que únicament es crea per raons tècniques i organitzatives. d) Les respostes a) i b) són correctes.
a) La publicació de l’acte o la resolució de creació de la seu electrònica associada en el butlletí oficial que correspongui en funció de quina sigui l’administració pública titular de la seu.
b) La publicació en el directori del punt d’accés general electrònic que correspongui.
c) La seu electrònica associada no requereix cap acte o resolució de creació, ja que únicament es crea per raons tècniques i organitzatives.d) Les respostes a) i b) són correctes.
8. No forma part dels elements obligatoris que han de constar en l’acte o resolució de creació d’una seu electrònica d’una administració pública: a) La identificació del titular de l’òrgan responsable de la seu electrònica. b) La identificació de l’òrgan o òrgans encarregats de la gestió i dels serveis posats a disposició en la seu. c) La identificació de la direcció de la seu electrònica de referència de la seu electrònica o seu electrònica associada que es creï. d) L’àmbit d’aplicació de la seu electrònica o seu electrònica associada.
a) La identificació del titular de l’òrgan responsable de la seu electrònica.
b) La identificació de l’òrgan o òrgans encarregats de la gestió i dels serveis posats a disposició en la seu.
c) La identificació de la direcció de la seu electrònica de referència de la seu electrònica o seu electrònica associada que es creï.
d) L’àmbit d’aplicació de la seu electrònica o seu electrònica associada.
9. Quina de les següents normes tècniques d’interoperabilitat fa referència a la interconnexió amb la seu electrònica? a) Norma tècnica d’interoperabilitat del model de dades i condicions d’interoperabilitat dels registres de funcionaris habilitats. b) Norma tècnica d’interoperabilitat del model de dades i condicions d’interoperabilitat dels registres electrònics d’apoderaments. c) Norma tècnica d’interoperabilitat de les condicions d’ interconnexió amb les seus electròniques. d) Les respostes a) i b) són correctes.
a) Norma tècnica d’interoperabilitat del model de dades i condicions d’interoperabilitat dels registres de funcionaris habilitats.
b) Norma tècnica d’interoperabilitat del model de dades i condicions d’interoperabilitat dels registres electrònics d’apoderaments.
c) Norma tècnica d’interoperabilitat de les condicions d’ interconnexió amb les seus electròniques.d) Les respostes a) i b) són correctes.
10. No forma part del contingut mínim que tota seu electrònica o seu electrònica associada ha de posar a disposició de les persones interessades: a) La identificació de l’acte o disposició de creació. b) L’accés a l’acte o disposició de creació. c) L’àmbit d’aplicació de la seu electrònica o seu electrònica associada. d) La identificació de l’adreça electrònica de referencia de la seu electrònica.
a) La identificació de l’acte o disposició de creació.
b) L’accés a l’acte o disposició de creació.
c) L’àmbit d’aplicació de la seu electrònica o seu electrònica associada.d) La identificació de l’adreça electrònica de referencia de la seu electrònica.
Tant c) com d) son correctes per tant enunciat incorrecte
11. Quant a aspectes temporals, quin dels següents elements és un contingut mínim del qual ha de disposar tota seu electrònica? a) La data oficial, així com el calendari de dies inhàbils a l’efecte de comprovar la validesa d’un registre. b) La data i l’hora oficials, i, si s’escau, el calendari de dies inhàbils a l’efecte de comprovar la validesa d’un registre c) El calendari de dies hàbils a l’efecte del còmput de terminis. d) La data i l’hora oficials, així com el calendari de dies inhàbils a l’efecte del còmput de terminis.
a) La data oficial, així com el calendari de dies inhàbils a l’efecte de comprovar la validesa d’un registre.
b) La data i l’hora oficials, i, si s’escau, el calendari de dies inhàbils a l’efecte de comprovar la validesa d’un registre
c) El calendari de dies hàbils a l’efecte del còmput de terminis.d) La data i l’hora oficials, així com el calendari de dies inhàbils a l’efecte del còmput de terminis.
12. Quina de les següents no forma part de la informació necessària que ha de publicar tota seu electrònica per a la seva correcta utilització? a) Mapa de la seu o informació equivalent. b) Especificació de l’estructura de navegació. c) Especificació de les diferents seccions disponibles. d) Mapa interactiu del menú.
a) Mapa de la seu o informació equivalent.
b) Especificació de l’estructura de navegació.
c) Especificació de les diferents seccions disponibles.d) Mapa interactiu del menú.
13. El sistema de verificació dels certificats de la seu electrònica: a) És un contingut que la seu pot posar a disposició de les persones interessades. b) És un contingut mínim que tota seu electrònica o seu electrònica associada ha de posar a disposició de les persones interessades. c) És un servei que la seu pot posar a disposició de les persones interessades. d) És un servei mínim que tota seu electrònica o seu electrònica associada ha de posar a disposició de les persones interessades.
a) És un contingut que la seu pot posar a disposició de les persones interessades.
b) És un contingut mínim que tota seu electrònica o seu electrònica associada ha de posar a disposició de les persones interessades.
c) És un servei que la seu pot posar a disposició de les persones interessades.d) És un servei mínim que tota seu electrònica o seu electrònica associada ha de posar a disposició de les persones interessades.
14. La data i l’hora oficials, com un element mínim que ha de formar part de la seu electrònica, amb quin organisme s’ha de sincronitzar? a) Amb el Centre Espanyol de Predicció Metrològica. b) Amb el Registre de Control Metrològic. c) Amb el Reial Institut i Observatori de l’Armada. d) Amb el Ministeri de Ciència i Tecnologia.
a) Amb el Centre Espanyol de Predicció Metrològica.
b) Amb el Registre de Control Metrològic.c) Amb el Reial Institut i Observatori de l’Armada.
d) Amb el Ministeri de Ciència i Tecnologia.
15. Qui és el responsable dels procediments que figurin a una seu electrònica associada a la qual s’hagi accedit a través d’un enllaç publicat a una seu electrònica? a) El titular de la seu electrònica que conté l’enllaç, en tot cas. b) El titular de la seu electrònica associada, en tot cas. c) El titular de la seu electrònica associada, sense perjudici de la deguda diligència del titular de la seu electrònica que conté l’enllaç respecte de la incorporació dels continguts en aquesta seu. d) Tant el titular de la seu electrònica que conté l’enllaç com el titular de la seu electrònica associada.
a) El titular de la seu electrònica que conté l’enllaç, en tot cas.
b) El titular de la seu electrònica associada, en tot cas.c) El titular de la seu electrònica associada, sense perjudici de la deguda diligència del titular de la seu electrònica que conté l’enllaç respecte de la incorporació dels continguts en aquesta seu.
d) Tant el titular de la seu electrònica que conté l’enllaç com el titular de la seu electrònica associada.
16. Una seu electrònica pot contenir procediments o serveis la competència dels quals correspongui a un òrgan d’una altra administració? a) Sí, sempre que s’indiqui explícitament que el titular d’aquesta seu no es fa responsable de la integritat, veracitat i actualització del que faci referència a aquests procediments o serveis. b) No, una seu només pot publicar procediments o serveis la competència dels quals sigui d’un òrgan de la mateixa administració. c) Sí, tot i així, la responsabilitat de la integritat, veracitat i actualització del que faci referència a aquests procediments o serveis és del titular de la competència d’aquests procediments, sense perjudici de la deguda diligència del titular de la seu electrònica respecte de la incorporació dels continguts en aquesta seu. d) No, si els vol publicar ha de posar un enllaç o vincle a la seu propietària dels procediments o serveis.
a) Sí, sempre que s’indiqui explícitament que el titular d’aquesta seu no es fa responsable de la integritat, veracitat i actualització del que faci referència a aquests procediments o serveis.
b) No, una seu només pot publicar procediments o serveis la competència dels quals sigui d’un òrgan de la mateixa administració.c) Sí, tot i així, la responsabilitat de la integritat, veracitat i actualització del que faci referència a aquests procediments o serveis és del titular de la competència d’aquests procediments, sense perjudici de la deguda diligència del titular de la seu electrònica respecte de la incorporació dels continguts en aquesta seu.
d) No, si els vol publicar ha de posar un enllaç o vincle a la seu propietària dels procediments o serveis.
17. Si una administració pública opta per utilitzar un sistema de codi segur de verificació de documents en l’exercici d’actuacions automatitzades, aquest codi: a) Ha de permetre en tot cas la comprovació de la integritat del document a la seu electrònica o seu electrònica associada corresponent, i si s’escau, al portal del registre electrònic general, mitjançant un procediment de verificació directe i gratuït per a les persones interessades. b) Ha de permetre en tot cas la comprovació de la integritat del document a la seu electrònica o seu electrònica associada corresponent mitjançant un procediment de verificació directe i gratuït per a les persones interessades. c) Ha de permetre en tot cas la comprovació de la integritat del document a la seu electrònica o seu electrònica associada corresponent, i si s’escau, amb el sistema de custòdia documental, mitjançant un procediment de verificació indirecte i gratuït per a les persones interessades. d) Ha de permetre en tot cas la comprovació de la integritat del document a la seu electrònica o seu electrònica associada corresponent mitjançant un procediment de verificació indirecte i gratuït per a les persones interessades.
a) Ha de permetre en tot cas la comprovació de la integritat del document a la seu electrònica o seu electrònica associada corresponent, i si s’escau, al portal del registre electrònic general, mitjançant un procediment de verificació directe i gratuït per a les persones interessades.b) Ha de permetre en tot cas la comprovació de la integritat del document a la seu electrònica o seu electrònica associada corresponent mitjançant un procediment de verificació directe i gratuït per a les persones interessades.
c) Ha de permetre en tot cas la comprovació de la integritat del document a la seu electrònica o seu electrònica associada corresponent, i si s’escau, amb el sistema de custòdia documental, mitjançant un procediment de verificació indirecte i gratuït per a les persones interessades.
d) Ha de permetre en tot cas la comprovació de la integritat del document a la seu electrònica o seu electrònica associada corresponent mitjançant un procediment de verificació indirecte i gratuït per a les persones interessades.
18. Senyalau la resposta incorrecta respecte de la relació de segells electrònics utilitzats per cada administració pública: a) Aquesta relació ha d’incloure les característiques dels certificats electrònics. b) Aquesta relació ha de ser pública i accessible per mitjans electrònics. c) Aquesta relació s’ha de publicar a la seu electrònica o seu associada, i al portal d’internet corresponent. d) Aquesta relació ha d’incloure les característiques dels prestadors que els expedeixen.
a) Aquesta relació ha d’incloure les característiques dels certificats electrònics.
b) Aquesta relació ha de ser pública i accessible per mitjans electrònics.c) Aquesta relació s’ha de publicar a la seu electrònica o seu associada, i al portal d’internet corresponent.
d) Aquesta relació ha d’incloure les característiques dels prestadors que els expedeixen.
40/2015, de 1 de octubre, de Régimen Jurídico del Sector Público, en su artículo 40
19. El nivell de seguretat en la identificació electrònica exigit en els procediments i serveis que gestiona una entitat que pertany al sector públic: a) S’ha de definir i publicar a la seu electrònica. b) S’ha de determinar sobre la base de l’accessibilitat universal, d’acord amb l’Esquema Nacional de Seguretat i la normativa corresponent. c) S’ha de determinar sobre la base de l’anàlisi de riscs, d’acord amb l’Esquema Nacional d’Interoperabilitat i la normativa corresponent. d) Les respostes a) i b) són correctes.
a) S’ha de definir i publicar a la seu electrònica.
b) S’ha de determinar sobre la base de l’accessibilitat universal, d’acord amb l’Esquema Nacional de Seguretat i la normativa corresponent.
c) S’ha de determinar sobre la base de l’anàlisi de riscs, d’acord amb l’Esquema Nacional d’Interoperabilitat i la normativa corresponent.
d) Les respostes a) i b) són correctes.
20. En una actuació administrativa automatitzada duta a terme mitjançant un sistema de signatura basat en un codi segur de verificació, com s’ha de garantir la interoperabilitat en les comunicacions de documents electrònics a altres òrgans, organismes o entitats? a) Amb la superposició d’un segell electrònic al codi segur de verificació. b) Amb un segell electrònic segur adjunt al document electrònic. c) Amb la superposició d’una firma electrònica al codi segur de verificació. d) Amb una firma electrònica del titular de l’òrgan competent que ha elaborat el document electrònic.
a) Amb la superposició d’un segell electrònic al codi segur de verificació.
b) Amb un segell electrònic segur adjunt al document electrònic.
c) Amb la superposició d’una firma electrònica al codi segur de verificació.
d) Amb una firma electrònica del titular de l’òrgan competent que ha elaborat el document electrònic.
21. En matèria de sistemes de firma electrònica del personal al servei de les administracions públiques, com han de ser els certificats electrònics d’empleat públic? a) Qualificats. b) Ajustats al que estableix l’Esquema Nacional de Seguretat. c) Ajustats a la legislació vigent en matèria d’identitat i firma electrònica. d) Les respostes a) i c) són correctes.
a) Qualificats.
b) Ajustats al que estableix l’Esquema Nacional de Seguretat.
c) Ajustats a la legislació vigent en matèria d’identitat i firma electrònica.d) Les respostes a) i c) són correctes.
22. Dins del conjunt de principis que el sector públic ha de respectar en les seves actuacions i relacions electròniques, què és el principi d’interoperabilitat? a) La capacitat dels sistemes d’informació i, per tant, dels procediments als quals aquests donen suport, de compartir dades i possibilitar l’intercanvi d’informació entre si. b) La capacitat dels sistemes d’informació i, per tant, dels procediments als quals aquests donen suport, de compartir informació i possibilitar l’intercanvi de dades entre si. c) La capacitat dels sistemes d’informació i, per tant, dels procediments als quals aquests donen suport, de compartir dades o possibilitar l’intercanvi d’informació entre si. d) La capacitat dels sistemes d’informació i, per tant, dels procediments als quals aquests donen suport, de compartir informació o possibilitar l’intercanvi de dades entre si.
a) La capacitat dels sistemes d’informació i, per tant, dels procediments als quals aquests donen suport, de compartir dades i possibilitar l’intercanvi d’informació entre si.
b) La capacitat dels sistemes d’informació i, per tant, dels procediments als quals aquests donen suport, de compartir informació i possibilitar l’intercanvi de dades entre si.
c) La capacitat dels sistemes d’informació i, per tant, dels procediments als quals aquests donen suport, de compartir dades o possibilitar l’intercanvi d’informació entre si.
d) La capacitat dels sistemes d’informació i, per tant, dels procediments als quals aquests donen suport, de compartir informació o possibilitar l’intercanvi de dades entre si.
💡
23. Quin és l’òrgan tècnic de cooperació de les administracions públiques en matèria d’administració electrònica que assegura la compatibilitat i interoperabilitat del sistemes i aplicacions que empren les administracions públiques? a) El Comitè Sectorial d’Administració Electrònica. b) La Comissió Sectorial d’Administració Electrònica. c) La Conferència Sectorial d’Administració Electrònica. d) La Comissió Ministerial d’Administració Electrònica.
a) El Comitè Sectorial d’Administració Electrònica.b) La Comissió Sectorial d’Administració Electrònica.
c) La Conferència Sectorial d’Administració Electrònica.
d) La Comissió Ministerial d’Administració Electrònica.
24. Quina de les següents funcions no desenvolupa la Comissió Sectorial d’Administració Electrònica? a) Assegurar la compatibilitat dels sistemes emprats per les administracions públiques. b) Preparar plans i programes conjunts d’actuació per impulsar el desenvolupament de l'Administració electrònica a Espanya. c) Assegurar la interoperabilitat de les aplicacions emprades per les administracions públiques. d) Assegurar la interconnexió entre les administracions públiques per proporcionar informació administrativa clara, actualitzada i inequívoca.
a) Assegurar la compatibilitat dels sistemes emprats per les administracions públiques.
b) Preparar plans i programes conjunts d’actuació per impulsar el desenvolupament de l’Administració electrònica a Espanya.
c) Assegurar la interoperabilitat de les aplicacions emprades per les administracions públiques.d) Assegurar la interconnexió entre les administracions públiques per proporcionar informació administrativa clara, actualitzada i inequívoca.
25. Quin és l’òrgan competent per garantir la interoperabilitat en matèria de ciberseguretat i criptografia? a) Centre Criptogràfic Nacional, adscrit al Centre Nacional d’Intel·ligència. b) Centre Criptològic Nacional, adscrit al Centre Nacional d’Interoperabilitat. c) Centre Criptològic Nacional, adscrit al Centre Nacional d’Intel·ligència. d) Centre Criptogràfic Nacional, adscrit al Centre Nacional d’Interoperabilitat.
a) Centre Criptogràfic Nacional, adscrit al Centre Nacional d’Intel·ligència.
b) Centre Criptològic Nacional, adscrit al Centre Nacional d’Interoperabilitat.c) Centre Criptològic Nacional, adscrit al Centre Nacional d’Intel·ligència.
d) Centre Criptogràfic Nacional, adscrit al Centre Nacional d’Interoperabilitat.
26. Quina de les següents opcions no es considera un principi específic de l’Esquema Nacional d’Interoperabilitat? a) L’enfocament de solucions multidimensionals. b) El caràcter multilateral de la interoperabilitat. c) La interoperabilitat com a element integrat amb la qualitat. d) Totes les respostes són incorrectes.
a) L’enfocament de solucions multidimensionals.
b) El caràcter multilateral de la interoperabilitat.
c) La interoperabilitat com a element integrat amb la qualitat.d) Totes les respostes són incorrectes.
27. En l’àmbit de l’Administració electrònica i d’acord amb la norma tècnica de l’expedient electrònic, senyalau l’opció incorrecta sobre l’índex electrònic d’un expedient electrònic: a) L’índex electrònic ha de garantir la integritat de l’expedient electrònic. b) L’índex electrònic ha de permetre la recuperació de l’expedient electrònic, sempre que calgui. c) L’índex electrònic recull el conjunt de documents electrònics associats a l’expedient i es crea un cop l’expedient es tanca. d) L’índex electrònic és un dels components de l’expedient electrònic.
a) L’índex electrònic ha de garantir la integritat de l’expedient electrònic.
b) L’índex electrònic ha de permetre la recuperació de l’expedient electrònic, sempre que calgui.c) L’índex electrònic recull el conjunt de documents electrònics associats a l’expedient i es crea un cop l’expedient es tanca.
d) L’índex electrònic és un dels components de l’expedient electrònic.
💡
28. En matèria d’interoperabilitat, com s’aprova una norma tècnica d’interoperabilitat? a) Mitjançant una resolució. b) Mitjançant una ordre ministerial. c) Mitjançant un reial decret. d) Mitjançant un acord del Consell de Ministres.
a) Mitjançant una resolució.
b) Mitjançant una ordre ministerial.
c) Mitjançant un reial decret.
d) Mitjançant un acord del Consell de Ministres.`