Tema 6: Estratègies de difusió de les avaluacions. Eines comunicatives. Tipologia d'audiències de les avaluacions i processos comunicatius. Flashcards

1
Q

Quin és l’objectiu, les eines comunicatives, i la tipologia d’audiències de la Comunicació restringida personal?

A

Objectiu: Crear missatges personalitzats per a les persones participants en el procés d’avaluació per explicar-los el seu desenvolupament i comunicar-los els resultats i recomanacions.

Eina comunicativa: Entrevista personal, mail o telèfon.

Tipologia d’audiència: Persones decisores de la política pública; Equip tècnic de política pública; Persones beneficiaries.

How well did you know this?
1
Not at all
2
3
4
5
Perfectly
2
Q

Quin és l’objectiu, les eines comunicatives, i la tipologia d’audiències de la Comunicació restringida grupal?

A

Objectiu: Crear missatges i activitats per explicar els resultats i recomanacions i conèixer l’opinió de grups de persones implicades.

Eines comunicatives: Presentació grupal; Grup de debat; Webinar.

Tipologia d’audiència: Persones decisores de la política pública; Equip tècnic de política pública; Equip tècnic de l’avaluació; Persones beneficiaries.

How well did you know this?
1
Not at all
2
3
4
5
Perfectly
3
Q

Quin és l’objectiu, les eines comunicatives, i la tipologia d’audiències de la Comunicació massiva?

A

Objectiu:
Crear missatges i dirigits a grups grans de persones i a l’opinió pública sobre els beneficis de l’avaluació per a la ciutadania i per a la resta dels agents, sense personalització.

Eines comunicatives: Presentació grupal; Difusió a web i newsletter; Difusió a les xarxes socials; Comunicat de premsa; Difusió de blogs; Informe parcial; Informe final; Resum executiu; Policy brief; Infografia; Noticies i artícles d’opinió; Video; Interactiu; Informes d’ús d’avaluació;

Tipologia d’audiència: Persones decisores de la política pública; Equip tècnic de política pública; Equip tècnic de l’avaluació; Persones beneficiaries; Ciutadania/opinió pública/premsa.

How well did you know this?
1
Not at all
2
3
4
5
Perfectly
4
Q

Quines són les tres estratègies de difusió de les avaluacions?

A

La Comunicació restringida personal, Comunicació restringida grupal i la Comunicació massiva.

How well did you know this?
1
Not at all
2
3
4
5
Perfectly