Prototyper, service blueprints og scripting mm. Flashcards

1
Q

Hvad er en prototype?

A

Prototyper, service blueprints og scripting er forskellige værktøjer, som bidrager til at visualisere de afgørende aktiviteter for den gældende innovation. På idéstadiet er der større risiko for at overse kompleksitet og udfordringer. Diverse prototyper er med til at skabe visualisering og overblik.

En prototype er en metode til, at få skabt et overblik over de aktiviteter som er afgørende for ens innovationsprojekt.

How well did you know this?
1
Not at all
2
3
4
5
Perfectly
2
Q

Hvad er et service blueprint?

A

Et service blueprint er en model der kan bidrage til strategisk planlægning. Med et service blueprint bliver man tvunget til, at dykke ned i dit produkt/service mikrosituationer.
Med et service blueprint udarbejdes der en konkretisering af vare-/serviceaktiviteterne og deres indbyrdes afhængighed for medarbejderne. Dertil skaber resultatet en visualisering af service økosystemet for alle.

How well did you know this?
1
Not at all
2
3
4
5
Perfectly
3
Q

Hvad betyder scripting?

A

Scripts formål er at forudse hvordan en digital innovation vil gøre hverdagen lettere for et individ, samtidig med at forstå kompleksiteten i at implementere en digital innovation i praksis. På samme måde som et filmskript fremlægger diverse roller og deres relationer til hinanden, skal et script repræsentere hvordan den aktuelle innovation forventes at fungere i samspil med forbrugeren og de udfordringer der følger med

How well did you know this?
1
Not at all
2
3
4
5
Perfectly
4
Q

Hvad er et storyboard?

A

Et storyboard ligger lidt i ordet. Det er et visuelt board, som også kunne kaldes en forløbsbeskrivelse. Storyboardet adskiller sig fra de andre prototyper på den måde, at der her er fokus på at følge brugeren i stedet for arbejdsprocesserne.

Vores storyboard kunne havde set følgende ud: 1. Fitness for alle, uanset hvor, hvornår, niveau og formål. 2. Log på appen og udfyld data og informationer for at appen kan lave skræddersyet træningsvejledning til dig.
3. Fleksibel træningstider pga self tjek-in. planlæg din første træning.
4. Inden træningen kan du vælge imellem de forskellige træningsforslag, alt efter hvad du har lyst og føler dig tryg ved.
5. selve træningen fungerer glidende uden problemer. I bedste tilfælde kan vi også reducerer træningstiden i fitnesscentre pga høj effektivitet/mindre spildtid og mindre fitness angst fordi du kommer velforberedt.
6. efter træning vil der komme råd og tips til den bedste mad, restitution og generel velvære.
7. Follow-up. hvordan var træningen. tvinger brugeren til at give feedback.
8. på baggrund af indhentede data undervejs kommer forslag til hvornår næste træning skal være og hvad der skal trænes her mm.

How well did you know this?
1
Not at all
2
3
4
5
Perfectly