بخشنامه ۱۹ Flashcards
نحوه صدور مفاصا حساب عدم بدهی موضوع ماده ۳۷ قانون در ارتباط با عین یا منافعموسسات و کارگاههای دارای شخصیت حقوقی املاک و مستغلات
در هنگام استعلام دفاتر اسناد رسمی در خصوص بلامانع بودن نقل و انتقال کارگاهها املاک و مستغلات متعلق به اشخاص حقوقی چنانچه
۱. حق بیمه کارکنان خود را طبق صورت مزد و حقوق مرتباً ارسال و یا بر اساس محاسبات پرونده مطالباتی ناشی از بازرسی کارگاهی پرداخت نموده ۳. سایر پرونده های مطالباتی واحدهای متعلق به ایشان نیز فاقد هرگونه بدهی باشند (((مشروط به اینکه ملک مورد نقل و انتقال نشانی اقامتگاه قانونی و یا مرکز اصلی کسب و کار و فعالیت شخص حقوقی کارخانه و کارگاه نباشد)))
۴. صدور درخواست بازرسی دفاتر قانونی برای آخرین سال مالی
۵. درج عبارت «این گواهی صرفاً به منظور تنظیم سند پلاک ثبتی مورد انتقال صادر گردیده و جنبه مفاصا حساب عدم بدهی شخص حقوقی را ندارد بلامانع خواهد بود.
در تسهیل صدور مفاصا ماده ۳۷ در موارد پیشگفت در چه صورت از شمول این بخشنامه خارج میباشد:
دارای سابقه عدم همکاری در انجام بازرسی بوده و مراتب منجر به اعمال مواد ۴۱ و ۴۰ قانون نشده است.
در نقل و انتقال اشخاص حقوقی علت بازرسی از دفاتر چه ثبت میشود:
ماده ۳۷ موضوع تنظیم سند پلاک ثبتی فعال کارگاه.
موارد پیشگفت در خصوص املاک و مستغلات اشخاص حقوقی دارای فعالیت بوده و قابل تسری به اشخاص منحله ورشکسته در حال ،تصفیه واگذاری کلی عین و منافع و همچنین نقل و انتقال مرکز اصلی کسب و کار و فعالیت کارخانه و کارگاه نمیباشد و در اینگونه موارد واحدهای اجرایی تابعه می بایست طبق روال قبل با رعایت ضوابط و مقررات مربوطه عمل نمایند.
در صورتیکه اشخاص حقوقی فوق الذکر دارای بدهی برآوردی بوده و در اجرای مواد ۴۲ و ۴۳ قانون اعتراض خود را در مهلت مقرر به سازمان ارائه نمایند و درخواست صدور گواهی موضوع ماده ۳۷ قانون را داشته باشند، چگونه میتوانند مفاصا دریافت کنند
۱. واریز کل مبلغ بدهی برآوردی به حساب سپرده موقت کارفرمایان
۲. یا ارائه ضمانت نامه معتبر بانکی به میزان ۱٫۳ یک و سه دهم برابر کل مبلغ بدهی مزبور با سررسید حداکثر یکساله با امکان تمدید تا زمان صدور رأی قطعی توسط هیأتهای تشخیص مطالبات
پذیرش تمدید ضمانت نامه بانکی بعد از تاریخ تعیین تکلیف بدهی در هیأتهای تشخیص مطالبات در خصوص صدور مفاصاحساب ماده ۳۷ به چه شکل است:
مجاز نبوده و واحدهای اجرایی می بایست در اسرع وقت و با لحاظ تاریخ سررسید نسبت به
کارسازی ضمانت نامه و وصول آن اقدام نمایند.
در مواردی که حداکثر تا ۱۰ روز قبل از تاریخ سررسید ضمانت نامه بدهی مربوطه در هیأتهای تشخیص مطالبات تعیین تکلیف نگردیده ،باشد، اقدام کارفرما به چه شکل است:
کارفرما مکلف است با هماهنگی واحد اجرایی نسبت به ارائه تمدید ضمانت نامه اقدام و در غیر اینصورت واحد اجرایی میبایست نسبت به کارسازی و واریز آن به حساب سازمان اقدام نماید.
با توجه به اینکه مسئولیت متعاملین در راستای اجرای بندج ماده ۱ قانون تسهيل تنظيم اسناد رسمی و ماده ۶ آیین نامه قانون مذکور تضامنی میباشد بنابراین در صورتی که ملک مورد انتقال در معرض نقل و انتقالات متعددی قرار گیرد نحوه وصول مطالبات به چه گونه میباشد:
تمامی اشخاصی که طرف معامله قرار گیرند متضامناً مسئول بوده و سازمان می تواند به هر کدام از آنها یا به تمامی آنها همزمان مراجعه نماید.
ابلاغ مطالباتی کارگاه به مباشر در چه صورت بلا مانع است:
در سربرگ کارگاه و با مهر و امضای صاحب پروانه کسب