Numbers 1 - 100 Flashcards
૦
0 - Shunya (શૂન્ય)
૧
1 - Ek (એક)
૨
2 - Be (બે)
૩
3 - Tran (ત્રણ)
૪
4 - Char (ચાર)
૫
5 - Panch (પાંચ)
૬
6 - Chha (છ)
૭
7 - Saat (સાત)
૮
8 - Aath (આઠ)
૯
9 - Nav (નવ)
૧૦
10 - Das (દસ)
૧૧
11 - Agiyaar (અગિયાર)
૧૨
12 - Bar (બાર)
૧૩
13 - Tayr (તેર)
૧૪
14 - Chaud (ચૌદ)
૧૫
15 - Pandar (પંદર)
૧૬
16 - Sol (સોળ)
૧૭
17 - Sattar (સત્તર)
૧૮
18 - Adhaar (અઢાર)
૧૯
19 - Ognis (ઓગણિસ)
૨૦
20 - Vees (વીસ)
૨૧
21 - Ekvees (એકવીસ)
૨૨
22 - Bavees (બાવીસ)
૨૩
23 - Tevees or Trevees (તેવીસ)
૨૪
24 - Chovees (ચોવીસ)
૨૫
25 - Pachchees (પચ્ચીસ)
૨૬
26 - Chhavees (છવીસ)
૨૭
27 - Satyavess (સત્યાવીસ) or Sattavees (સત્તાવીસ)
૨૮
28 - Athyavees (અઠ્યાવીસ)
૨૯
29 - Oogantrees (ઓગણત્રીસ)
૩૦
30 - Trees (ત્રીસ)
૩૧
31 - Ekatrees (એકત્રીસ)
૩૨
32 - Batrees (બત્રીસ)
૩૩
33 - Tetrees (તેત્રીસ)
૩૪
34 - Chotrees (ચોત્રીસ)
૩૫
35 - Patrees (પાત્રીસ)
૩૬
36 - Chhatrees (છત્રીસ)
૩૭
37 - Sadatrees (સાડત્રીસ)
૩૮
38 - Aadatrees (આડત્રીસ)
૩૯
39 - Ooganchalees (ઓગણચાલીસ)
૪૦
40 - Chalees (ચાલીસ)
૪૧
41 - Ektalees (એકતાળીસ)
૪૨
42 - Betalees (બેતાળીસ)
૪૩
43 - Tretalees (ત્રેતાલીસ)
૪૪
44 - Choommalees (ચૂમ્માલીસ)
૪૫
45 - Pistalees (પંચાલીસ)
૪૬
46 - Chetalees (છેતાળીસ)
૪૭
47 - Sudtalees (સુડતાલીસ)
૪૮
48 - Adtalees (અડતાળીસ)
૪૯
49 - Ooganpachas (ઓગણપચાસ)
૫૦
50 - Pachas (પચાસ)